Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Mellervangskolen - Skæv, skøn og skabende
Mobil menu

Ekstern skolesocialrådgiver

Særligt for Mellervangskolen forholder det sig således at skolen har sin egen skolesocialrådgiver.

Men flere skoler har ligeledes tilknyttet en skolesocialrådgiver fra Job og Velfærd. En sådan skolesocialrådgiver er jeg. Mit navn er Elina Gerginova Sørensen og jeg fungerer også som skolesocialrådgivere på Mellervangskolen, dog er jeg ikke ansat af skolen, men af Job og Velfærd. 

Min funktion på skolen handler om at styrke den tidlige og forebyggende indsats, så elever i faldende trivsel og/eller med begyndende fravær støttes så tidligt som muligt. 

Jeg indgår i det tværfaglige samarbejde på skolen på lige fod med skolens psykolog, sundhedsplejerske og uddannelsesvejleder mv. 

Jeg samarbejder med skolens medarbejdere

Jeg giver råd og vejledning til familier, der af forskellige årsager står i en vanskelig situation.

Som skolesocialrådgiver kan jeg inddrages, hvis en elev, forældre eller lærere oplever vanskeligheder, der har indflydelse på barnet eller den unges trivsel og udvikling i skolen. Det kan f.eks. være, hvis en elev har mange konflikter, megen fravær eller ved forandringer i familien. 

Skolens ledelse, lærere og forældre kan sammen beslutte, at jeg deltager i et møde, hvor vi sammen kan afklare, hvilken situation eleven og familien står i, og pege på løsninger der kan skabe positive forandringer.

Herudover kan jeg være med til at understøtte samarbejdet mellem familiegruppe, skole og forældre, hvis der er brug for en kontakt hertil. Jeg kan også guide videre til andre offentlige eller frivillige tilbud.

Du/I kan kontakte mig direkte på telefon 22 53 57 04 eller sende mig en mail på  erg-jv@aalborg.dk eller skrive en besked til mig på Aula, skriv til Elina Gerginova Sørensen

Jeg har faste træffetider på skolen hver mandag tirsdag og torsdag i lige uger og i ulige uger er jeg på skolen mandag og tirsdag.  Jeg har kontor i Yngste afd. i det der hedder fagcenter for lærings og trivsel. 

Vh. Elina Gerginova Sørensen