MENU
Aula_close Layer 1

Kommende 0. klasse 20/21

Kom og prøv din skole” 

Onsdag 8/1 2019 holder vi ”kom og prøv din skole” med forskellige workshops. Her vil I få et større indblik i 0. klassernes dagligdag og sammen med jeres barn prøve at opleve, hvordan vi arbejder i 0. klasse i de forskellige fag samt få et yderligere indblik i den måde, som vi tænker innovation i undervisningen.  

Som afslutning byder vi på aftensmad og hyggeligt socialt samvær, hvor I får mulighed for en uformel snak med de andre forældre samt teamet omkring børnehaveklassen.

Der er mulighed for hjælp til indskrivning – Onsdag d. 29. januar 2020 klokken 16.30 – 18.00 på Mellervangskolen.

Indskrivning af jeres barn til skolen foregår elektronisk. Der er åben for indskrivning fra midt i uge 2 i januar måned 2020. I modtager et brev med mere information om den digitale indskrivning til skole og DUS til den tid.

 

I januar fra uge 2, hvor indskrivningen skal foregå, kan I få hjælp af skolens sekretærer, hvis I har behov. Kontakt venligst skolens kontor og aftal et tidspunkt, hvor vores sekretærer vil hjælpe jer med at få jeres barn indskrevet. 

Derudover er I meget velkommen på Mellervangskolen onsdag d. 29. januar 2019 kl. 16.30 - 18.00. Her hjælper skolen jer gerne med indskrivningen, bare I husker jeres NEMID kort. Imens er jeres børn velkomne til at lege i vores DUS. 

Har I spørgsmål så ring venligst til Indskolingsleder Claus Hansen 31994305.     

 

Søskende er meget velkomne til alle arrangementerne.

 

Vi glæder os meget til at tage imod jer.